Bergschenhoek - Het Open Toernooi van tennis- en padelvereniging LTC Triomf staat gepland van 3 tot en met 11 september 2022.
Sinds vorig jaar bestaat het Open Toernooi van LTC Triomf uit een tennis- en een padeldeel. “Destijds waren baan 3, 4 en 5 nog niet aangelegd en moesten we ons toernooi op twee banen spelen. Dat had gevolgen voor het aantal inschrijvingen. Nu we vijf banen hebben, groeien onze ambities ook: dit jaar heeft het padeltoernooi de P250 status, waardoor ons toernooi ook interessant is voor spelers uit de A categorie. Zo hebben we dus een toernooi dat zich in eerste instantie als een van de gezelligste toernooien in de regio profileert, maar zien we ook de spelers uit de hoogste categorie aan het werk”, aldus Patrick Kuijt, lid van de toernooicommissie. “Als je bedenkt dat we op vrijdagavond dan ook nog een spectaculair Tie Break Ten toernooi organiseren met toptennissers uit de regio en verschillende andere activiteiten, dan hoef ik denk ik niet uit te leggen dat het meer dan de moeite waard is om te komen kijken”.
Kuijt voegt daar aan toe dat Triomf in de afgelopen tijd explosief is gegroeid en dat men dus ook druk bezig is om te zorgen dat al die leden kunnen genieten van een mooi sportpark en sport op elk niveau. “Mocht het niet lukken je op tijd in te schrijven voor het toernooi, dan kun je nog altijd elke avond komen genieten van prachtige en spectaculaire wedstrijden”
Inschrijven voor zowel tennis als padel kan nog tot zondag 28 augustus.