TOGB weer twee ereleden rijker

Berkel en Rodenrijs - De Algemene Ledenvergadering van de SV TOGB heeft ingestemd met de voordacht van het SV bestuur om Wil van Velzen en Jan Steentjes, beiden lid van verdienste, te benoemen tot erelid. Afgelopen ledenvergadering kregen zij hun onderscheiding uit handen van twee bestuursleden.

Wil van Velzen en Jan Steentjes hebben een hele lange staat van dienst bij TOGB waarbij zij zich dag en nacht inzetten voor de club. Wil voor de afdeling voetbal en Jan bij accomodatiezaken. "Zij kenmerken zich door hun dienstverlenende instelling en liefde voor de club. Geen vraag lijkt te veel en geen zee te hoog", aldus het bestuur van de sportclub.
Na een korte toelichting op de voordrachten door Andy Wibier en Wim Saris kregen de kersverse ereleden het bijbehorende ereteken in goud opgespeld en een bos bloemen voor het thuisfront. Het tweetal bestuurders: "Je kunt immers alleen zo veel tijd en energie in de vereniging steken als het thuisfront je hierin steunt".
Zowel Wil en Jan spraken een woord van dank uit naar de vergadering. Wil, die onlangs met pijn in zijn hart heeft besloten om zijn functie na dit seizoen neer te leggen, vertelde op de hem kenmerkende bevlogen manier hoeveel het vrijwilliger zijn bij TOGB hem gebracht heeft. Jan noemde ook de andere vrijwilligers van accomodatiezaken die zich samen met hem iedere dag inzetten voor het onderhouden en verbeteren van de accommodatie. Beide, Wil en Jan, werden door de aanwezige leden gefeliciteerd met hun erelidmaatschap en de club prijst zich gelukkig met vrijwilligers als deze.