Zwem4daagse komt er weer aan

Bergschenhoek - De 9de editie van de Zwem4daagse zal plaatsvinden van maandag 20 juni tot en met vrijdag 24 juni, georganiseerd door zwemvereniging De Watervogels. En ook dit jaar vind het plaats in het buitenzwembad van De Windas. Dit jaar zal er gezwommen worden voor Jodocus jeugdfestival Bergschenhoek, het driedaagse festival speciaal voor kinderen uit Bergschenhoek in de leeftijd van 4 t/m 12 jaar, afhankelijk van sponsoren en donaties.

Gedurende vijf dagen kan tussen 19.00 en 21.00 uur viermaal gezwommen worden, om op de vierde dag een echte KNZB Zwem4daagse medaille in ontvangst te mogen nemen. Er kan uit verschillende afstanden gekozen worden: 250, 500 of 1000 meter. De deelname bedraagt € 8,- via online inschrijving. De maandag en dinsdag kan er ook bij het zwembad een kaartje gekocht worden voor € 10,- (dit kan enkel per pin betaald worden). Voor meer informatie én om je in te schrijven, ga naar zvdewatervogels.zwem4daagse.nl of scan de QR-code.
De Watervogels trainen het hele jaar door in het binnenbad. Mocht je tijdens de Zwem4daagse nog eens willen zwemmen, kijk dan eens op de website van zvdewatervogels.nl hier vind je informatie over deze vereniging en de mogelijkheden om hier te kunnen zwemmen. Of stuur een mailtje naar info@zvdewatervogels.nl .