Ridderkerk - Na de afgelaste wedstrijd van vorige week traden de vrouwen van CVV Berkel zaterdag in Ridderkerk aan tegen het tweede team van RVVH. Geen hoogstaand voetbal voor rust van beide teams waarbij Berkel wel een veldoverwicht had en niks weggaf aan de thuisclub. Na een klein half uur kwam Berkel verdiend op voorsprong. Het was keepster Laura Klein Bog die de bal razendsnel richting Demi Verlangen gooide die vervolgens een schitterende pass gaf op Alyssa Daal. Na een prachtige voorzet van Alyssa richting het doel van RVVH was het Demi de Boe die de 0-1 op fraaie wijze scoorde. De thuisclub kwam in het vervolg van de eerste helft nauwelijks bij het doel van Berkel en de equipe van Sanne Dekkers verzuimde om het duel al in de eerste 45 minuten te beslissen. Direct na rust scoorde de thuisclub de 1-1 uit een corner waarbij Berkel niet scherp was. Lang bleef het gelijk, maar diep in de tweede helft trok Berkel de wedstrijd naar zich toe en nam verdiend de punten mee naar Berkel en Rodenrijs. Bianca Troost scoorde via een halve omhaal de 1-2 en Faith Parto bepaalde met een schitterende lob over de keepster de eindstand op 1-3.
Zaterdag geen competitie maar bekervoetbal in Nijmegen tegen zondag hoofdklasser Trekvogels. Aftrap 17.00 uur waarbij het hele gezelschap met dank aan Cor Labots met een touringcar naar Nijmegen afreist. De afgelaste wedstrijd van vorige week tegen SC t Gooi Vr1 wordt ingehaald op dinsdag 26 oktober aanvang 20.15 uur op sportpark Het Hoge Land.