Berkel en Rodenrijs - De twee hoofdklassers TOGB en RKAVV hebben zondag met de uiteindelijke 2-2 deling in ieder geval wel voor vermaak gezorgd. De Berkelse ploeg wist een 0-2 achterstand bij rust voor het einde van de wedstrijd om te buigen naar de deling. TOGB - trainer Mark Schuur na afloop: "We hebben twintig minuten gespeeld zoals het hoort. De eerste zeventig minuten waren beneden de maat en daarvoor had ik ze al gewaarschuwd. We hebben twee doelpunten gewoon weggegeven." Zonder Bas Mourits trof de Berkelse ploeg een formatie die bol stond van routine en al vroeg een ruggensteuntje kreeg van een vroege treffer toen de vrije trap van Mike van Toor door Asim Metim Aytac werd afgerond, 0-1. Ook TOGB kreeg mogelijkheden door middel van Merick Heintjes en de harde knal van Guus Steerneman die zijn schot op het lichaam van de bezoekende doelman zag komen. De klap voor de thuisclub kwam toen doelman Moreno Zwarteveld in de fout ging en Yani Bouras de bal in de voeten schoof, 0-2. Zwarteveld zou nog voor de thee met een goede redding een grotere achterstand voorkomen.
Een tweede helft met in het begin eenzelfde spelbeeld. Een rustig spelend RKAVV waaruit men zou concluderen dat de Leidschendammers dachten de wedstrijd onder controle te hebben. Met nu wel Bas Mourits binnen de lijnen kwam er meer rust in het elftal dat op jacht ging naar doelpunten. Eerst nog een schot op de paal van Max le Vevre en uiteindelijk een doelpunt van invaller Sitor Sla dat na veel tumult van de gasten toch werd goedgekeurd door arbiter Miquel Tjong A Hung die deze tweekamp zou opsieren met een hele reeks gele kaarten. Een tiental minuten voor tijd werd uit de voorzet van Jorden Weegman door TOGB - aanvoerder Jay Zandbergen de gelijkmaker geboren, 2-2. Hierna volgden nog mogelijkheden voor Sitor Sla op de lat en een doelpoging van Sven Paternot.