Berkel en Rodenrijs - Vrijdagavond 24 september was het eindelijk zover, de VR30+ competitie ging van start waarbij het eerste team sportpark Het Hoge Land als speellocatie had en het tweede team afreisde naar Boskoop want daar was Floreant de organiserende vereniging deze avond. Op beide sportparken veel blije gezichten want niet alleen alle deelnemende teams hadden er zin in, ook de fluiters, stafleden, supporters en kantine medewerkers hadden uitgekeken naar deze avond en een ieder zorgde op zijn of haar manier voor een prachtige avond waar nog lang over nagepraat werd, onder het genot van een hapje en een drankje, zo werd bij Berkel een ieder na afloop uiteraard weer getrakteerd op de bij de VR30+ competitie traditionele bitterballen.
VR30+1 won op het prachtig verlichte veld 5 met 4-0 van Spirit,verloor met 2-1 van VOC, speelde 2-2 gelijk tegen XerxesDZB en won de laatste met 2-0 van Lekkerkerk en staat na avond één tweede in de poule achter VOC. VR30+2 speelde in Boskoop 1-1 gelijk tegen Floreant en won vervolgens van DSO(2-0), SEP(7-0) en Spirit (4-0). Deze kanjers zijn na avond één dan ook de trotse koploper in hun poule.
Vrijdagavond 8 oktober is de volgende ronde waarbij VR30+1 haar wedstrijden speelt in en bij Lekkerkerk en VR30+2 afreist naar het mooie complex van SEP in Delft.