Wegwerkzaamheden en afsluitingen

Lansingerland - In de gemeente Lansingerland en directe omgeving vinden diverse wegwerkzaamheden plaats of zijn er wegen afgesloten. Kijk voor de meest actuele situatie en een volledig overzicht op de website van de gemeente Lansingerland.

Berkel en Rodenrijs

- Noordersingel, vrijdag 16 februari 2024, weg dicht in beide richtingen, vanuit het zuiden gezien na Pastoor Verburghweg. Er is een omleiding via fietspad de Waterjuffer. De verkeersregelaars laten van één kant tegelijk auto's over de omleidingsroute rijden. Voertuigen langer dan 10 meter mogen niet van de omleiding gebruik maken.

- Laan van Koot, op werkdagen tot en met 21 februari 2024, tijdens laden/lossen vrachtwagen kan verkeer er tijdelijk niet door, advies is dan even te wachten of om te rijden via Rodenrijseweg, Molenweg, Zeppelinstraat. Langzaam verkeer en hulpdiensten kunnen wel passeren.

- Chrysantenhof, tot en met 1 maart 2024 in beide richtingen afgesloten op het deel tussen de Rozenoord en de bocht. Dit geldt ook voor het gedeelte van de Rozenoord tussen de Albert Heijn en de Chrysantenhof, waarbij het kruispunt Rozenoord / Chrysantenhof / Gerberasingel niet toegankelijk is.