DOKTERSASSISTENTE

De medewerkers van huisartsenpraktijk De Zorghoek Bergschenhoek zijn op zoek naar een prettige, collegiale en enthousiaste doktersassistente voor 17 – 25 uur per week.

De Zorghoek Bergschenhoek is een samenwerkingsverband van 2 huisartspraktijken. Ons team bestaat uit 5 huisartsen, 3 praktijkondersteuners en 7 doktersassistenten. Daarnaast leiden wij doktersassistenten, praktijkondersteuners en huisartsen op. Je komt te werken in een enthousiast team waar veel werk wordt verzet in het kader van kwaliteit en laagdrempelige patiëntenzorg.

Je functie zal onder andere bestaan uit telefonische en persoonlijke patiëntencontacten, triage van patiëntencontacten, agendabeheer, administratie en bij ervaring, eigen spreekuren verzorgen.

Wij bieden je salariëring volgens CAO huisartsenzorg, een prettige werksfeer en de

mogelijkheid om je verder professioneel te ontwikkelen door middel van nascholing.

Wij nodigen alleen gediplomeerde en enthousiaste doktersassistenten van harte uit te solliciteren. Wij kijken uit naar je reactie.

Sollicitatiebrief met CV opsturen naar:

spb@dezorghoek.nl

Voor extra informatie over de vacature, bel tijdens werktijden met Patrick Krastman 010-52122 80 of Madeleine Prins 010-521 59 05. Voor meer informatie over onze praktijk, zie www.dezorghoek.nl.