BIO-Center ZANN in Berkel en Rodenrijs is een begrip op het gebied van de in- en verkoop van biologische groente, fruit en bloemen. Sterk in kasproducten en importen uit Peru, Chile enz. Dagelijks staan wij met ons enthousiaste team klaar om de meest verse producten direct van onze telers te leveren aan onze (inter)nationale klanten.

 

Wij zijn op zoek naar een:

Commercieel medewerker (biologische groente en fruit)

 

Ben je enthousiast, creatief, betrouwbaar en sociaal? Heb je een gedreven commerciele instelling en de nodige overtuigingskracht met een afgeronde MBO4 of HBO opleiding? Denk je vaak net even anders en houd je zicht op de langere termijn? Dan is ons bedrijf wat voor jou!

In deze dynamische functie werk je in teamverband aan de in- en verkoop van een breed assortiment biologische groente, fruit en bloemen. Dagelijks werk je samen met het in- en verkoopteam, de planning en spreek je onze (inter) nationale klanten en telers. Klein of groot, ze zijn beiden bij ons koning. Nieuwe klanten maken vind je een uitdaging, je volgt marktontwikkelingen en vindt het leuk om BIO-Center ZANN te vertegenwoordigen op (inter)nationale beurzen.

Daarnaast draag je bij aan een onderscheidend assortiment voor onze klanten. Je zoekt naar nieuwe inkoopkanalen en producten en bouwt langdurige relaties op met telers. Je ziet de noodzaak voor een zo hoog mogelijke prijsvorming voor onze telers.

Voor deze functie bieden wij:

*een afwisselende, uitdagende en verantwoordelijke baan, geen dag zal het zelfde zijn

*veel ruimte voor eigen initiatief

*een informele prettige werksfeer in een leuk team met humor.

*afhankelijk van jouw ervaring een inwerktraject om je wegwijs te maken in de biowereld

Ben je enthousiast geworden? Mail dan jouw motivatiebrief met CV naar: management@biocenterzann.com (tav Astrid H. Rog).

BIO-Center ZANN

Edisonstraat 1

2652 XS Berkel en Rodenrijs

www.biocenterzann.com