Van Santen Garden plant B.v. is gespecialiseerd in het veredelen, vermeerderen en kweken van Osteo spermum en Chrysanthemum Gardenmum. Wij leveren een hoogwaardig en uniek assorti ment aan de Europese markt. In het veredelingsproces en onze teeltwijze zijn wij voortdurend op zoek naar innovati e waarbij duurzaamheid hoog in het vaandel staat. Door onze duurzame manier van ondernemen zijn wij MPA A en Product proof gecerti fi ceerd. Wij hechten grote waarde aan eerlijkheid en zijn transparant in onze bedrijfsprocessen.

Vanwege groei en verdere professionalisering van ons bedrijf zijn wij , ter aanvulling van ons team op zoek naar een

Productie medewerker(Fulltime)

Functi e

Als producti emedewerker bij van Santen Garden plant werk je binnen een gedreven team aan het klaarmaken van onze bestellingen. Dit varieert van het oppott en van de planten, het verrijden en uitzett en van de planten met behulp van een vorkheft ruck. Stek plukken en stek poten. Door de diversiteit van onze producten zijn jouw werkzaamheden erg afwisselend en afh ankelijk van jouw ambiti es kun je de processen op termijn mogelijk zelfs aansturen. Uiteraard zorgt van Santen Garden plant ervoor dat je over de benodigde papieren beschikt en wordt er samen gekeken op welk vlak je extra begeleiding wenst.

Wij zoeken iemand met:

• Werkervaring in de glastuinbouw

• MBO+ werk- en denk niveau

• Heft ruck certi fi caat , en anders kan je deze behalen.

• Geen 8 tot 5 mentaliteit

• Goede communicati eve vaardigheden

• Zelfstandige en secure werkhouding

 

Wat kunt U van ons verwachten?

Een veelzijdige fullti me functi e bij een dynamisch en innovati ef bedrijf. Wij bieden een pretti ge werksfeer, met mogelijkheden voor persoonlijke ontwikkeling. De arbeidsvoorwaarden zijn conform CAO-glastuinbouw.

Wil je meer weten over de functi e neem dan contact op met John van Santen, tel 0651887112. Wil je direct solliciteren? Mail dan je CV met moti vati e naar info@vansantengardenplant.nl