Van Loon & Partners Accountants en Adviseurs is een full-service accountantskantoor met een groeiende klantenkring binnen het MKB. Onze klantenportefeuille binnen het MKB is zeer gevarieerd en loopt uiteen van kleine lokale bedrijven tot grote regionale ondernemingen. De praktijk is een samenstelpraktijk.

 

Wij zoeken jou!

ASSISTENTACCOUNTANT

(24-40 uur)

 

We zoeken een assistentaccountant die ervaring heeft met:

• Administratie verwerken (voor verschillende bedrijven van groot tot klein)

• Assisteren bij het verbeteren en inrichten van de financiële administratie

• Btw-aangiftes opstellen

• Aandachts- en adviespunten uit de cijfers halen

• Jaarrekeningen samenstellen

• Opstellen tussentijdse cijfers

• Automatisering / software in de accountancybranche

 

Wij zoeken niet alleen iemand die ervaring heeft met de bovenstaande werkzaamheden, maar ook iemand die de ambitie heeft om deze werkzaamheden in de toekomst geheel zelfstandig uit te voeren en wil groeien tot een volwaardig relatiebeheerder.

 

Wij bieden

Werken bij Van Loon & Partners Accountants en Adviseurs is kiezen voor een juiste balans tussen werk, studie, persoonlijke ontwikkeling en vrije tijd en in een informele werksfeer. Wij vertellen je graag meer over de mogelijkheden binnen onze organisatie in een persoonlijk gesprek. Je krijgt alle mogelijkheden om jezelf op vaktechnisch en op persoonlijk niveau verder te ontwikkelen. Voor de arbeidsvoorwaarden geldt dat het persoonlijk maatwerk is.

 

Interesse? Herken je jezelf in bovenstaand profiel dan willen wij graag kennis met je maken. Voor een afspraak, meer informatie of vragen kan je mailen of bellen met Cor van Loon, Mail: cvl@vanloon-partners.nl Tel: 010-2266168 of 06-38552198. Kantooradres: Raadhuislaan 12, 2651 DB, Berkel en Rodenrijs