15 jaar NOOVA, een lustrumfeest om nooit te vergeten

Bergschenhoek - De gezelligheid was al van verre te horen op de golfbaan de Hooge Rotterdamsche. Na een golfclinic en borrel was het tijd voor het diner met DJ’s. Tegen de 50 vrouwelijke ondernemers vierden het 15-jarig Lustrum op woensdag 8 september.

Het netwerk voor vrouwelijke ondernemers startte ooit met tien NOOVA leden. Dit door Jeanette Voets opgezette netwerk gaf vrouwelijke ondernemers de kans om in de regio Oostland zakelijk en toch net even op een andere manier te netwerken dan bij de toenmalige mannenbolwerken. Oude en nieuwe leden vertellen: "NOOVA is aantrekkelijk, het is gemixt qua leeftijden en allerlei soorten bedrijven. Het brengt waardevolle contacten, vriendschappen, nieuwe business en je wisselt onderlinge tips uit".
De wisselingen van het bestuur om de drie jaar wordt door de dames ook als pluspunt gezien. Elke bestuur legt andere accenten met een andere dynamiek. Ook deze avond blijkt de oprechte interesse in de ander en onderlinge betrokkenheid groot. Een nieuw lid vertelt: "Image is alles maar ook eerlijk en oprecht jezelf neerzetten zoals je bent is belangrijk. En dan merk je dat je de klanten aantrekt die bij je passen".
Een ervaren lid vult aan: "Ik kan goed bij andere NOOVA leden terecht, altijd, ook als het even tegen zit. Dat praat toch anders dan met ‘gewone’ vriendinnen".
Aan het einde van de avond gaven De Complimentenmeisjes iedereen nog een persoonlijk kaartje met prachtige persoonlijke woorden over de uitstraling en persoonlijkheid van elk NOOVA lid. Na het knallende dansnummer Dancing Queen ging iedereen voldaan naar huis.

Bijeenkomsten

De volgende bijeenkomsten staan gepland: vrijdag 24 september 'Zoom even in'. Dit is een tweewekelijks koffiemoment, met een wisselend thema van 10.00 - 11.00 uur en vrije inloop. Woensdag 13 oktober, bedrijfsbezoek bij Stichting Sintvoorieder1, in het pakhuis van Sinterklaas.
Heb jij een sleutelrol binnen een onderneming of ben je zelf ondernemer in de regio, dan ben je als introducee welkom om eens kennis te maken met het damesnetwerk NOOVA! Wil je NOOVA-dames leren kennen of je aanmelden als introducee? Kijk dan op www.noova.nl .