Aanmelden voor vrijwilligers bedankweek

Lansingerland - Van 4 tot en met 9 oktober 2021 worden vrijwilligers uit Lansingerland in het zonnetje gezet tijdens de Lansingerlandse Vrijwilligers Bedankweek. Vrijwilligers kunnen zich vanaf woensdag 15 september aanmelden voor één activiteit, vanaf woensdag 22 september kan een tweede of derde activiteit worden gekozen. De inschrijving sluit als de activiteit vol is, uiterlijk woensdag 29 september.

Vrijwilligers zetten zich met hart en ziel, liefde, aandacht en gedrevenheid in. Zonder vrijwilligers zouden veel dingen in je eigen wijk en buurt niet meer gebeuren, denk aan bijvoorbeeld de leiding bij verenigingen, scheidsrechters en regelaars in de sport, de helpers voor de natuur en cultuur maar ook aan de activiteiten en een gezellig praatje binnen zorg en welzijn.
Want zeg nou zelf... waar zouden we zijn zonder vrijwilligers?

Activiteiten

Vrijwilligers kunnen gratis meedoen aan allerlei activiteiten. Het VIP organiseert deze week samen met de Kledingbank Lansingerland, Wolfert Lansing, Laurens de Oudelandse Hof, Natuurlijk Delfland, Middin de Nieuwe Lansingh, Molenaars Oude Tractoren Museum en Luistergoud.
Met elkaar willen deze lokale maatschappelijke organisaties vrijwilligers bedanken. Vandaar deze bedankweek voor vrijwilligers die actief zijn of wonen in Lansingerland. De inschrijving start op 15 september.
Inschrijven kan via https://www.viplansingerland.nl/bedankweek.
Het Vrijwilligers Informatie Punt - VIP Lansingerland is het centrale punt voor vrijwilligerswerk in Lansingerland. De vrijwilligers vacaturebank en informatie over vrijwilligerswerk zijn te vinden op www.viplansingerland.nl. Volg het VIP ook op Facebook, Instagram en Twitter.