Gezellige pubquiz Badmintonclub Lansingerland

Lansingerland - Op vrijdagavond 28 mei vond de tweede editie van de online pubquiz plaats. Dit keer via Teams zodat er ook interactie met de deelnemers kon zijn.

Er kwamen 17 deelnemers online samen om een avondje leuke vragen te beantwoorden. In totaal waren er 65 vragen. Gelukkig kon de organisatie dit keer wel bij elkaar zitten voor het maken van de pubquiz. De antwoorden konden de deelnemers online via Kahoot invullen. Na de laatste vraag werden direct de winnaars bekend gemaakt. De derde prijs was een bon voor twee grillworsten bij de slager De Rooij in Bergschenhoek, gewonnen door Wesley en Jacqueline. De tweede prijs was een kappersbon voor dames of heren bij Coupe de la Petit in Bergschenhoek, gewonnen door Lisette. De eerste prijs was een handverzorgingspakket van Be Beautiful Studio in Berkel en Rodenrijs, gewonnen door Lodewijk en Ria v/d Klein. De poedelprijs was een bon voor viswinkel Hoeckse Vis en Zeebanket in Bergschenhoek, gewonnen door Lindsey en Sara Lee.
De prijswinnaars kregen een week na de pubquiz in de Oostmeerhal hun prijzen overhandigd. Alle bovengenoemde prijzen zijn gesponsord door deze bedrijven waarvoor de organisatie hen hartelijk wil bedanken. Gelukkig komt het badminton zelf ook weer op gang.
Meer weten? Kijk op: www.badmintonclublansingerland.nl .