Schrijf uw organisatie in bij VIP Lansingerland

Lansingerland - Aan de slag met vinden, binden, boeien en waarderen van vrijwilligers binnen een vereniging of maatschappelijke organisatie? Maak een afspraak met het VIP.

Elke organisatie, stichting of vereniging uit Lansingerland die met vrijwilligers werkt kan zich, kosteloos, bij het VIP Lansingerland inschrijven. Het Vrijwilligers Informatie Punt (VIP Lansingerland is het expertisecentrum vrijwilligerswerk in Lansingerland.
Heeft de organisatie of vereniging ook vrijwilligers nodig? Of willen bestuursleden of coördinatoren graag op de hoogte gehouden worden van eventuele ontwikkelingen met betrekking tot het vrijwilligerswerk? Laat contactgegevens via info@viplansingerland.nl achter. Er wordt afgestemd waar de vragen en wensen van de maatschappelijke organisaties liggen. Als de organisatie bij het VIP Lansingerland is ingeschreven kunnen oproepen geplaatst worden in de digitale vacaturebank.
Voor vragen is er donderdagavond 17 juni vanaf 19.00 uur een online/telefonisch contactmoment. Wel even vooraf aanmelden via info@viplansingerland.nl. Past deze datum niet, mail dan ook even. In overleg wordt dan een ander moment afgesproken.

Het VIP Lansingerland is het centrale punt als het gaat om vrijwilligerswerk in Lansingerland. Zij zijn bereikbaar via info@viplansingerland.nl of 010 - 522 55 45. De vrijwilligers vacaturebank en informatie over vrijwilligerswerk staat op viplansingerland.nl. Volg het VIP ook op Facebook, Instagram en Twitter.