Gezonde leefstijl; uw apotheek helpt u graag op weg!

Berkel en Rodenrijs - Leefstijl is een belangrijke oorzaak van gezondheid en ziekte. Voorop staat dat we steeds gezonder leven. We worden steeds ouder en over het algemeen in goede gezondheid.

De meeste mensen voelen zich gezond en ervaren weinig beperkingen in hun dagelijks leven. Maar dat geldt niet voor iedereen. Sommige mensen ervaren grote uitdagingen door het gebruik van medicatie, overgewicht of ziekte. En ook ouderdomskwalen nemen toe naarmate de leeftijd vordert.

Haalbare doelen

Het aanpassen van uw leefstijl kan helpen om bepaalde gezondheidsproblemen op te lossen of te verbeteren. Dit kost tijd en vraagt om doorzettingsvermogen. Het is daarom belangrijk om haalbare doelen te stellen en de lat voor uzelf niet te hoog te leggen.
Evelien Bruin is farmaceutisch consulent bij de Berkelse Service Apotheken. Ze richt zich op kwaliteitszorg en farmaceutische patiëntenzorg en helpt u graag bij het opstellen en behalen van uw doelen. Wist u dat het aanpassen van uw levensstijl ook invloed kan hebben op uw medicatie? Evelien kan met de huisarts, apotheker of praktijkondersteuner bekijken of hierin aanpassingen nodig zijn.

Afspraak maken?

Voor het maken van een leefstijlafspraak gaat u naar de website van uw Service Apotheek en klikt u op ‘Gebruik maken van ons spreekuur? Plan een afspraak’. U kunt dan kiezen voor 'leefstijlafspraak'. U kunt natuurlijk ook bellen om een afspraak in te plannen, tel.: 010 - 5110270.