Wanneer maakt ú quality time voor uzelf?

Bergschenhoek - Heeft u mentale of fysieke klachten en wenst u een passende, betrouwbare behandeling?
Massage/cupping-therapeute Daisy Marwagit Tjahjadi kan u daarbij helpen. Doordat zij verschillende technieken beheerst, ervaart u al snel verbetering.

De kracht van haar behandeling is dat ze naast haar professionele beheersing van technieken ook de tijd voor u neemt. Het is daarom belangrijk geen haast te hebben als u de praktijk van Daisy Tjahjadi bezoekt. Als blijkt dat zij meer tijd nodig heeft om uw klachten te verhelpen dan doet ze dat. Zij leest uw lichaam met haar handen en voelt feilloos aan wanneer er ergens in uw lichaam blokkades zitten.

Technieken en therapieën

Daisy beheerst een groot aantal technieken en therapieën die we kort zullen toelichten. Ze studeert tevens voor acupuncturist.
Cupping-therapie is al eeuwenoud. Fysiotherapeuten passen deze techniek ook steeds vaker toe in hun praktijk. Topsporters hebben veel baat bij deze zeer effectieve manier van behandelen. Cupping is bedoeld om de genezing van (spier en andere) klachten te bespoedigen. Daisy past verschillende cupping-therapieën toe; met - of zonder vuur, glazen of kunststof cups, strijkend of via een vast patroon en op de plaatsen waar de blokkade zich bevindt. Deze krachtige techniek centreert het blokkade (pijn) gebied. Door de plaats op deze wijze te behandelen komt de energie op gang en wordt de blokkade ( lees pijnklachten) opgeheven.
Moxa - en Guasha therapie zijn ook zeer effectief als er klachten zijn door stagnatie in energie (Qi). ‘Moxa’ is een gedroogd bijvoetkruid (artemisia vulgaris). Bij een behandeling met ‘Moxa’ worden de acupunctuurpunten met dit kruid verwarmd. Zo wordt warmte en energie toegevoegd op deze punten en wordt energie in beweging gezet.
‘Guasha therapie’ is een schraaptechniek. Nadat er olie als geleider en bescherming op de huid is aangebracht, begint de therapeut met een Guasha schraper te schrapen. Door deze techniek ontstaat een betere doorstroming van Qi (levenskracht) en Bloed.
Dry-needling therapie is een behandelmethode waarbij een naaldje op een pijn – of acupunctuurpunt wordt geplaatst.
Tuina massage is een Chinese massage. Deze massage werkt diep door in het spierweefsel, botten en pezen. Maar ook in het zenuwstelsel. Tuina vergroot uw veerkracht en weerstand en geeft u flexibiliteit en laat uw spanning en vermoeidheid verdwijnen.

Afspraak maken

Wie een afspraak maakt, betaalt het introductietarief van € 35,- in plaats van € 50,-. Wat ook een bijzonder aangename verrassing is, dat u verwend wordt met de meest heerlijke tropische versnaperingen om uw bezoek nog aangenamer te maken.
Kijk voor meer informatie op de website www.dtcupping.com waar u een afspraak kunt inplannen of mail naar Dm.tjahjadi@gmail.com.