Geslaagd, de vlag kan uit!

Lansingerland - De vlag kan uit, want Nienke van der Spek heeft haar vwo-diploma binnen! En dat geldt voor veel andere middelbare scholieren.

De afgelopen weken heeft Nienke uitgebreid in De Heraut verteld over haar voorbereiding op het eindexamen en hoe de examenweken in het eerste tijdvak zijn verlopen.
Ze heeft haar middelbare schooltijd met allemaal voldoendes op haar cijferlijst kunnen afsluiten en is er trots op dat het examen ondanks corona toch zo soepel is gegaan en het met succes heeft kunnen afsluiten.
Nienke geeft de komende weken nog bijles aan scholieren in de eerste jaren van de middelbare school en gaat nog wat vakantiewerk doen in de chocolaterie. Misschien zit er nog een weekje vakantie in.
Na de zomervakantie begint ze aan een nieuwe fase in haar opleiding als ze begint aan de Erasmus Universiteit Rotterdam begint met de studie International Bachelor Communication and Media.

De Heraut feliciteert Nienke en alle andere examenkandidaten die geslaagd zijn. Degenen met een herkansing of zij die nog in het tweede tijdvak examen doen wensen we veel succes!