JobHulpMaatje Helpt

Lansingerland – Heb je je baan verloren of zit je niet op je plek? JobHulpMaatje Lansingerland Helpt je verder. Samen gaan we aan de slag, via een individueel traject met een gecertificeerd Maatje, om beter bemiddelbaar te worden op de arbeidsmarkt en nieuwe stappen te zetten richting een nieuwe baan of functie. De werkplek is volledig coronaproof ingericht. Meer informatie vind je op de website www.pand58.life/jobhulpmaatje of jobgroups@pand58.life. Heb je nog vragen over het Job coach-traject neem dan contact op met Jan Grin, coördinator JHM Lansingerland 06 - 467 008 37.

Maatschappelijke Begeleiding Nieuwkomers zoekt vrijwilligers

Lansingerland – Maatschappelijke Begeleiding Nieuwkomers van Humanitas Lansingerland richt zich op begeleiding van statushouders bij inburgeren, administratie en welzijn. Vrijwilligers bieden praktische ondersteuning bij het aanvragen van toeslagen en de inrichting van de woning. Bij het wegwijs raken in de gemeente en woonomgeving maar ook bij het zoeken van een sport of hobby. Wil jij een nieuwkomer helpen een goede start te maken in onze gemeente? Meld je dan aan via nieuwkomers.lansingerland@humanitas.nl of kijk op humanitas.nl/lansingerland.

Kinder- en Jeugdkoor Young Voices

Lansingerland – Het kinderkoor van Young Voices (kinderen van 12 jaar en jonger) repeteert elke dinsdag voor alle jongens en meisjes uit Lansingerland. Van harte welkom in de De Ark, Oranjestraat 2 te Berkel en Rodenrijs: Kinderkoor 1 (6-9 jaar) 15.30-16.45 uur, Kinderkoor 2 (10-12 jaar): 16.15-17.30 uur. Kom gerust een keer kijken, de eerste drie repetities zijn altijd gratis. Informatie en aanmelden: www.youngvoices.eu of tel. 010-5118537. Je kan je ook aanmelden voor het Jeugdkoor maar i.v.m. de coronarestricties repeteren zij alleen nog via Internet (Zoom en Jamulus) van 19.30-21.00 uur. Meld je aan, want wat is nu mooier dan weer vrolijk zingen met elkaar na alle restricties!