Activiteitenagenda KBO Bleiswijk

Bleiswijk - Het ligt in de bedoeling de soosbijeenkomsten van de KBO afdeling Bleiswijk per 1 september weer in De Leeuwerik te laten plaatsvinden. De KBO organiseert op dit moment alleen activiteiten in de buitenlucht zoals de wandel- en fietsmiddagen en op 7 juli een bezichtiging van een mooie bloementuin van een van de leden. De vertrektijd is elke woensdagmiddag exact 14.00 uur vanaf het kerkplein van de r.k.-kerk aan de Hoefweg. Aanmelden is niet nodig. Het schema is: 16 juni fietsen, 23 juni wandelen, 30 juni fietsen en op 7 juli staat een bloementuinbezichtiging op de agenda. De leden worden hierover nog nader geïnformeerd.

Meer Bewegen Voor Ouderen in De Leeuwerik

Bleiswijk - Woensdag 23 juni gaat het Meer Bewegen Voor Ouderen weer van start in De Leeuwerik, Leeuwerikstraat 2. De les is van 9.15 tot 10.00 uur. U bent van harte welkom! Informatie: Puk Koornneef, tel. 06 - 15294421.

Koersbal in De Leeuwerik

Bleiswijk - Koersbal is een leuke sport voor mensen van 50 plus tot 90 plus. Het spel wordt wekelijks gespeeld zowel in Bleiswijk als in Bergschenhoek. Bent u slecht ter been of zit u in een rolstoel dan is dat geen bezwaar. Kom ook eens vrijblijvend langs om te zien hoe leuk het is. Koersbal in De Leeuwerik start vrijdag 2 juli, Leeuwerikstraat 2. Tijd: elke vrijdag van 9.30 tot 11.15 uur. De datum waarop Koersbal in Bergschenhoek weer begint, is nog niet bekend maar volgt zo spoedig mogelijk. Informatie over Koersbal in De Leeuwerik: mevrouw Rijsdijk, tel. 010 - 5212046.

Nieuw in De Leeuwerik: de Knutselclub

Bleiswijk - Vanaf woensdag 7 juli is er elke woensdag van 9.30 tot 11.30 uur gelegenheid gezellig te knutselen in De Leeuwerik, Leeuwerikstraat 2 in Bleiswijk. U neemt uw eigen breiwerk, borduurwerk, knutselwerk en dergelijke mee. Onder het genot van een kopje koffie en een praatje kan hieraan verder worden gewerkt. Aanmelden is niet nodig, er zijn aan deze activiteit geen kosten verbonden. Informatie: www.welzijnlansingerland.nl, tel. 010 - 5225545 of mail naar info@swsl.nl.