Guess who’s back

Berkel en Rodenrijs - Vanaf zaterdag 5 juni mogen restaurants ook weer gasten binnen ontvangen, wel met vaste plaatsen en reserveringen. De horeca mag van 06.00 uur tot 22.00 uur open. Goed nieuws voor alle restaurants en café's die noodgedwongen zo lang dicht geweest zijn. Ook Muller & Co. is er meer dan klaar voor.

Marianne Karsemeijer

Sebastiaan ter Maaten vertelt er graag over: "Tijdens de lockdown zijn we heel druk bezig geweest met de vraag wat we gaan doen als we straks weer open gaan. Gaan we dan op dezelfde voet verder of gaan we er een stapje bij doen. We willen de mensen laten zien dat we er nog steeds zijn en dat we de afgelopen zes maanden niet stil gezeten hebben".

Vernieuwde menukaart

"Tijdens de lockdown is er gewerkt aan een fantastisch mooie nieuwe kaart", zegt Sebastiaan. "Eerlijke, herkenbare gerechten blijven want we willen toegankelijk blijven. Wel willen we wat meer verrassen in de opmaak. Daarnaast gaan we ons ook meer richten op zaken naast de gebruikelijke kaart voor gasten die dat willen, met allerlei soorten specials en chefs menu’s (kaviaar, King crab, speciale momentjes)". De volledig in het nieuw gestoken bediening zal onder leiding van Joost Stift ook een stapje verder gaan in de gastbeleving. Met een nieuwe drankenkaart zijn ze afgestapt van veel traditionele merken. De medewerkers zullen nog meer getraind worden in productkennis en het creëren van een ultieme gastbeleving.

Tweede vestiging

Zaterdag 5 juni is een tweede vestiging van Muller & Co. open gegaan in Nieuwerkerk aan den IJssel. Het restaurant is gevestigd in de oude stationsrestauratie waar voorheen restaurant Het Perron zat. Het is een prachtig karakteristiek pand met een groot terras. Heel anders dan het pand in Berkel, maar de afgelopen tijd is het helemaal verbouwd in Muller & Co. stijl en zal hier dezelfde kaart gebruikt worden. De huidige chef van de vestiging in Berkel, Cliff Groman, zwaait hier de scepter. Voor Berkel is een nieuwe chef aangetrokken. Zijn naam is Luke van Velzen. Zij zullen samen met Wesley Kerver aan de gang gaan met het Muller & Co. concept.

De Binnentuin

De tuin is helemaal vernieuwd en qua menukaart losgekoppeld van Muller & Co. Met een eigen ingang, bar, keuken en toiletten kan hier heerlijk genoten worden van lekker eten in een prachtige omgeving. Van woensdag tot en met zondag wordt hier een mediterraanse keuken geserveerd die net weer even anders is dan La Bodega van vorig jaar.
Daarnaast blijft Muller&Co de place to be voor alle soorten feestjes, partijen, bedrijfsbijeenkomsten en om dat goed te faciliteren is het salesteam uitgebreid. Iedereen is weer van harte welkom in beide restaurants en in de binnentuin.

Info en reserveren: www.mullerenco.nl .