Immobilia Business Center uitgebreid en vernieuwd

Berkel en Rodenrijs - Immobilia is al sinds 2010 gevestigd aan de Berkelse Poort. Naast de verhuur en verkoop van woonhuizen voor particuliere en zakelijke klanten in de regio Lansingerland, verhuren ze vanaf 2014 ook kantoorunits.

Het vastgoedbedrijf is eigenaar van een aantal kantoorpanden op de Berkelse Poort. In 2014 kochten ze het pand schuin boven het makelaarskantoor waar ze het Immobilia Business Center zijn gestart. Een kleinschalig kantoorverzamelgebouw met kantoorunits voor ondernemers die in een luxe kantooromgeving willen werken.
Tijdens de lockdown is het business center verder uitgebreid en tot één geheel gemaakt. De kantoorunits zijn volledig vernieuwd en klaargemaakt voor de zakelijke huurder die kantoorruimte zoekt die van alle gemakken voorzien is. De units zijn geschikt als kantoor- en/of praktijkruimte. De huurprijs is inclusief alle faciliteiten waaronder glasvezel internet, beveiliging, nachtelijke alarm opvolging, 24/7 toegang enzovoort.
"De huurprijzen zijn zodanig dat de units ook geschikt zijn voor startende ondernemers, maar ook als bijvoorbeeld thuiswerkplek", zegt Stefanie Koolhaas. Nog twee beschikbaar

Ten tijde van de verbouwing is het grootste deel van de units al verhuurd, er zijn er nu nog twee beschikbaar in het business center: een unit van 20 m² op de eerste verdieping en een unit van 35 m² op de begane grond met een eigen entree. "We werken met flexibele contracten", zegt Bas Koolhaas. "De contracten zijn meestal per maand opzegbaar. We weten dat we iets leveren dat goed is waar mensen lang blijven zitten."