Houweling Group ontvangt keurmerk Best Managed Company

Bleiswijk – Houweling Group is uitgeroepen tot Best Managed Company 2020/2021 in Nederland. In totaal hebben dit jaar 21 bedrijven het keurmerk ontvangen. De kwalificatie geeft aan dat ze behoren tot een van de best geleide bedrijven van het Nederlandse midden- en grootbedrijf.

Best Managed Company is een wereldwijd keurmerk voor uitmuntend presteren, dat wordt uitgegeven door Deloitte. Het programma is actief in meer dan 35 landen. In een onafhankelijk proces wordt het strategische en operationele management aan de hand van de vier thema’s strategie, cultuur, uitvoering & innovatie en financiën geëvalueerd.

Vierde keer op rij

Houweling Group is voor de vierde keer op rij gekwalificeerd als een van de best geleide bedrijven van het Nederlandse midden- en grootbedrijf.
‘’Ieder jaar weer willen we excelleren. De kwalificatie voor het keurmerk Best Managed Company 2020/2021 is voor ons een bevestiging dat we op de goede weg zitten. We zijn blij met dit goede nieuws!’, aldus Raymond Overweg, financial director Houweling Group.
Jaarlijks gaat Deloitte op zoek naar de best geleide bedrijven binnen het Nederlandse midden- en grootbedrijf. Daarvoor beoordeelt Deloitte de bedrijven aan de hand van het Business Maturity Model dat samen met de Universiteit Utrecht is ontwikkeld. Dit model onderzoekt alle belangrijke organisatiedimensies zowel intern als extern. Het Best Managed Companies programma richt zich op Nederlandse ondernemingen die een omzet kennen van minimaal vijfentwintig miljoen euro, financieel gezond zijn en een aandeelhoudend of zelfstandig bevoegd management hebben.