BESBouw, kwaliteit in bouwen en verbouwen

Ivo Bes staat voor zijn werk

Berkel en Rodenrijs - Wie in Lansingerland de naam van Ivo Bes tegenkomt, denkt automatisch aan BESBouw. De aannemer uit Berkel en Rodenrijs dankt zijn naamsbekendheid vooral aan zijn vakmanschap en de door hem geleverde kwaliteit. Daarnaast draagt hij een voor opdrachtgevers duidelijke visie zonder verrassingen uit.

BESBouw staat bekend om, kort gezegd, bouwen en verbouwen. Van dakkapel tot aanbouw. Van plafond tot wand. Plus de mutatie van complete woningen. Ivo: "Klopt. Veel mensen weten wie ik ben. Komt ook doordat ik louter in Lansingerland werk. Dat is overzichtelijk en scheelt reistijd. En ja, ik lever kwaliteit en sta voor mijn werk. Dat weten de mensen. Dan zingt je naam al snel in positieve zin rond."
Daarnaast gaat BESBouw voor opdrachtgevers duidelijk te werk. Ivo: "Ik doe één klus tegelijkertijd. Tussendoor switchen naar een andere opdracht komt niet eens in me op. Voor mij is een klus: van begin tot het einde. Zeg maar dat ik niet eerder wegga dan wanneer die helemaal is afgerond. Dat is het verschil tussen BESBouw en een grote aannemer. Je weet nooit wie er komt en wanneer ze komen. Daarnaast hoef ik niet eerst naar kantoor te bellen om iets te overleggen. Ik neem zelf het besluit wat we gaan doen of hoe we iets gaan oplossen. Dat is niet alleen de kortste lijn richting de klant, maar geeft de klant ook automatisch vertrouwen."

Gevoel

"Ik kom ook altijd zelf. Samen met mijn maat. Ik heb een team van vaste mensen die ik kan inschakelen. Een loodgieter, stukadoor, elektricien. We zijn op elkaar ingespeeld, wat de klant ook weer een goed gevoel geeft. Mijn telefoon staat altijd aan. Opdrachtgevers moeten mij namelijk zowel overdag als ´s avonds kunnen bellen. Is er een probleem of een vraag, dan gaan we dat meteen oplossen of die beantwoorden. En dan maakt het mij niet uit hoe laat dat is."

Ivo Bes was zestien jaar toen hij bij aannemersbedrijf Hoogerbrugge uit Berkel en Rodenrijs aan de slag ging. Na tien jaar startte hij samen met een neef een eigen aannemersbedrijf. Na twee schouderoperaties belandde hij op kantoor bij een aannemer. Dat hield hij drie jaar uit. Om uiteindelijk, alweer zes jaar geleden, opnieuw een eigen bedrijf te beginnen, BESBouw.

Tevreden

Ivo, nu eenmaal gewend om bouwtechnisch te denken en met zijn handen te werken: "Ik vond het helemaal niets om achter een bureau te moeten zitten. Ik miste de werkvloer. Een van de mooie dingen van mijn vak is, alles duurt een paar dagen. Het leggen van de fundering. Het stellen. Blokken bouwen. Het plaatsen van plafonds en kozijnen. Enzovoort. Langzaam maar zeker zie je iets ontstaan. En uiteindelijk staat er datgene wat jouw opdrachtgever precies voor ogen had. Hoe mooi is dat, een tevreden klant."

BESBouw / Ivo Bes is te bereiken via tel. 06 - 11134357, info@besbouw.nl of kijk op de website www.besbouw.nl