NOOVA luidt het vierde lustrum in!

Oostland – Al 15 jaar inspireert en activeert NOOVA haar leden op zakelijk, maar ook persoonlijk vlak. Een gezonde formule blijkbaar en daar mogen ze als ondernemend vrouwennetwerk trots op zijn.

Op dinsdag 1 juni zaten 45 dames achter hun scherm om via Zoom het lustrumjaar van NOOVA in te luiden. De lustrumcommissie had een goed programma in elkaar gezet en keek er al maanden naar uit om eindelijk de aftrap te geven voor het feestelijke lustrumjaar met extra activiteiten.
Maar het is pas echt feest als er een NOOVA dame aan de deur is geweest. 's Middags werden de dames verrast met een heerlijk pakket, samengesteld door Saskia Degener van Bravo uit Nootdorp en net over achten proostten de dames op de aftrap. In kleinere groepen werd vervolgens besproken hoe zij hun bedrijf zien over vijf jaar, een lustrum verder dus. Het hoogtepunt van de avond was het uitwisselen van een arsenaal aan cadeaus, van massage tot een boerderijdiner en van fotoshoot tot coachingsessie.
Het voelde als één gezamenlijke verjaardag, waarbij de leden elkaar nóg beter leerden kennen. Op woensdag 7 juli staat de Zomerborrel op de planning, het eerste grotere offline NOOVA event dit jaar.
Wil je NOOVA-dames leren kennen of je aanmelden als introducee? Kijk dan op www.noova.nl .