JobHulpMaatje Helpt

Lansingerland – Heb je je baan verloren of zit je niet op je plek? JobHulpMaatje Lansingerland Helpt je verder. Samen gaan we aan de slag, via een individueel traject met een gecertificeerd Maatje, om beter bemiddelbaar te worden op de arbeidsmarkt en nieuwe stappen te zetten richting een nieuwe baan of functie. De werkplek is volledig coronaproof ingericht. Meer informatie vind je op de website www.pand58.life/jobhulpmaatje of jobgroups@pand58.life. Heb je nog vragen over het Job coach-traject neem dan contact op met Jan Grin, coördinator JHM Lansingerland 06 - 467 008 37.

Geldzaken niet op orde?

Lansingerland – Thuisadministratie van Humanitas Lansingerland helpt inwoners van Lansingerland die het overzicht op hun administratie of de grip op hun financiën zijn kwijtgeraakt. Ben jij het overzicht op je administratie kwijt? Blijf er niet mee rondlopen, maar vraag om hulp! Humanitas Thuisadministratie is er speciaal voor. De vrijwilligers bieden kosteloos de helpende hand om de financiën op orde te krijgen. Ze zijn gemotiveerd en goed getraind. Kun je hulp gebruiken? Wacht niet langer. Neem contact op met Hetty Middelman of een van haar collega's, tel. 06 20 26 52 82, ta.lansingerland@humanitas.nl. Of neem een kijkje op www.humanitas.nl/lansingerland.

VTV Thuismaatjes gezocht

Lansingerland - Thuismaatjes bemiddelt bij het vinden van vrijwilligers voor kinderen, jongeren en volwassenen met een (licht) verstandelijke beperking, autisme of chronische ziekte. Je kunt je inzetten als maatje (samen wandelen, koffie drinken of erop uitgaan), oppas (een avond of een middag oppassen in een gezin), speelmaatje (spelletje doen of samen knutselen) of als gastgezin (het kind verblijft bij jou in het gezin bijvoorbeeld een weekeinde of een dag). Aan de hand van een kennismakingsgesprek wordt samen gekeken naar welke deelnemers bij elkaar passen. Daarna vindt het kennismakingsgesprek plaats, waarbij wordt bekeken of het klikt tussen de vrijwilliger en de deelnemer. Is dit het geval? Dan start de match. Vrijwilligers worden begeleid door de professionals van Thuismaatjes. Ze kunnen altijd met vragen bij hen terecht. Info: www.wijzijnvtv.nl/thuismaatjes of stuur een email naar thuismaatjesdelft@vtvzhn.nl.