Activiteiten KBO

Bleiswijk - Zolang de KBO Bleiswijk geen soosbijeenkomsten in een zaal kan organiseren is het voor leden wel mogelijk deel te nemen aan sportieve buitenactiviteiten om toch in beweging te blijven. Met succes is er elke week afwisselend een mooie fiets- of wandeltocht in de omgeving. De start is om exact 14.00 uur vanaf het kerkplein van de r.k.-kerk aan de Hoefweg in Bleiswijk. Aanmelden is niet nodig! Het schema is als volgt: 9 juni wandelen, 16 juni fietsen. Alle routes gaan door mooie natuurgebieden en zijn zeer de moeite waard.

Bleiswijkse Jeu de Boulesclub

Bleiswijk - Sportief en gezellig een middag of avond buiten bezig zijn. Dat kan met een spelletje jeu de boules. De Bleiswijkse vereniging heeft tien goed onderhouden banen, gesitueerd tussen bomen, een fraai aangelegde tuin en een terras. Parkeergelegenheid voor auto en fiets is geen probleem. Tijdens het spelen hoor je de vogels kwetteren en zingen. Belangstellenden kunnen gratis binnen wandelen en meespelen. Voor de boules zorgt de vereniging. Openingstijden: maandag 19.00-22.30 uur, woensdag en zaterdag van 13.00-16.00 uur. Het adres is Götzenhainsingel 20 (naast de tennisvereniging) te Bleiswijk.

Dorcas Depot

Bleiswijk – Op zaterdag 12 juni is er weer gelegenheid om kleding en schoenen in te leveren bij het Dorcas Depot Bleiswijk. Geopend elke tweede zaterdag van de maand van 10.00 tot 11.00 uur. Locatie: parkeerterrein achter Dorpsstraat 72. Informatie: Herman Veenman, 06 - 10531756 of Henny Maasland, 06 – 42072324.

Historisch Museum (OVMB)

Bleiswijk - Het Historisch Museum is weer open. Na de strenge coronamaatregelen kunnen belangstellenden de verlengde tentoonstelling '75 jaar bevrijd' alsnog bezoeken. De vrijwilligers van de OVMB staan te popelen om weer bezoekers te ontvangen. Openingstijden: woensdag 14.00 – 16.00 uur en de 1e en 3e zaterdag van 14.00 – 16.00 uur. Op de website www.ovmb.nl staan de actuele openingstijden en de van kracht zijnde coronamaatregelen waaraan het museum zich nog moet houden. Het dragen van een mondkapje binnen is nog verplicht. Houd ook op facebook HistorischBleiswijk de actuele informatie in de gaten. Adres: Dorpsstraat 5 in Bleiswijk.