Raymond de Romph nieuwe O23 hoofdtrainer/ coach bij TOGB

Berkel en Rodenrijs - Voetbalvereniging TOGB is volop bezig het technische plaatje voor de nieuwe competitie in te vullen. Inmiddels zijn de meeste vacatures vervuld. Ook voor het elftal met talenten onder de drieëntwintig jaar is nu een nieuwe hoofdtrainer gevonden. TOGB heeft Schiedammer Raymond de Romph aangesteld als hoofdtrainer van de talenten die komend seizoen uitkomen in de O23-selectie.

Rien Kuyvenhoven

De Romph is hiermee de opvolger van Damiano Vaudo die TOGB gaat verlaten en naar Hellevoetsluis verkast om daar de jeugd te gaan trainen. Raymond de Romph (42) komt over van Excelsior’20, waar hij recent hoofdtrainer was en is in het dagelijks leven docent Lichamelijke Oefening op Het Lyceum Vos in Vlaardingen. De Romph heeft bijna zijn gehele voetballeven bij VFC gespeeld.

Uitstapje

Ook heeft hij een uitstapje naar SC Feyenoord gemaakt en in de senioren bij HBSS gespeeld. Na als speler te zijn gestopt, heeft hij zich op het trainersvak gestort. Eerst bij HBSS als jeugdtrainer om daarna de A- en B-jeugd van VFC te gaan trainen. Na het behalen van het TC-2 diploma ging De Romph aan de slag bij de senioren van deze Vlaardingse club, waar hij vier jaar het tweede heeft getraind en ook vier seizoenen verantwoordelijk was voor het eerste van de zondagselectie. Het laatste jaar was De Romph trainer/coach bij Excelsior’20.
Peter Stoutjesdijk van TOGB is verheugd, dat hij in deze moeilijke tijd Raymond de Romph naar Berkel en Rodenrijs heeft kunnen halen als eindverantwoordelijke voor de talenten van het O23-team. Twee versterkingen zijn er voor TOGB zondag Onder 23. Aanvaller Sitor Sla en verdediger Finn Ameling sluiten komend seizoen vanuit de jeugd aan bij de zondagselectie van TOGB. Wederom twee spelers uit de eigen jeugdopleiding die toetreden tot het vlaggenschip van de club. Finn Ameling speelt vanaf de E jeugd (huidige O10) bij TOGB. Sitor Sla doet dit al vanaf de F (huidige O9).
De definitieve selectie van trainer-coach Mark Schuur voor het seizoen 2021-2022 zal spoedig bekend worden gemaakt. Feit is dat er minimaal 16 spelers uit de eigen jeugdopleiding tot de selectie van TOGB zondag behoren en zodoende ervaring in de Hoofdklasse kunnen opdoen.

Zaterdagselectie TOGB

In voetbaljaargang 2021-2022 zullen Pim Doesburg en Rob Gerritsma aansluiten bij de zaterdagselectie van TOGB. Verdediger Doesburg komt over van Hillegersberg, terwijl Gerritsma de overstap maakt vanuit de zondagselectie van TOGB. Trainer-coach Kraaijbeek beschikt zo over een selectie die is samengesteld met spelers die allemaal een TOGB verleden hebben.

Assistent

Verder krijgt de nieuwe hoofdtrainer van TOGB zondag, Mark Schuur, in het nieuwe voetbalseizoen assistentie van Glenn den Uijl die als speler stopt. De inmiddels gelouterde Den Uijl (34) die tien seizoenen de kleuren van TOGB verdedigde als selectiespeler, kon zodoende behouden worden voor de Berkelse club. Den Uijl doorliep als jeugdspeler de jeugdopleiding van Feyenoord en Heerenveen en was actief als jeugdinternational (3 caps). In het amateurvoetbal speelde Den Uijl voor SHO, Papendrecht en TOGB. Het zal wennen zijn om de ervaren aanvaller niet meer actief in het veld maar langs de lijn te zien.