Livestream op www.ttvtogb.nl

Combilo TOGB strijdt mee om kampioenschap van Nederland

Berkel en Rodenrijs - Combilo TOGB strijdt op Hemelvaartsdag en de vrijdag erna mee voor het kampioenschap tafeltennis van Nederland. Als een van de zes clubteams wordt deelgenomen aan dit belangrijke toernooi, dat in Hilversum wordt gehouden. Voor Combilo TOGB komen uit Tim Gras, Milo de Boer en Michel de Boer.

Combilo TOGB is ingedeeld in een poule met de Boer Taverzo uit buurtgemeente Zoetermeer en Klimaatgroep Stars uit Middelstum (Groningen).
Combilo TOGB is de eerste ronde vrij. Rond 14.30 uur spelen zij de eerste wedstrijd tegen de Boer Taverzo en rond de klok van 18.00 uur zal de wedstrijd tegen Klimaatgroep Stars gespeeld worden. Indien Combilo TOGB eerste of tweede wordt dan wordt het vervolg van het kampioenschap vrijdag gespeeld. Op deze dag zal de kampioen bekend worden.
Helaas worden de wedstrijden nog gespeeld zonder publiek. Derhalve zullen de wedstrijden te zien zijn via een livestream. Op donderdag en vrijdag zal deze te zien zijn op www.ttvtogb.nl.
Michel de Boer: “Dit toernooi staat met name voor Tim en Milo in het teken van leren. Wij hebben niets te verliezen. Mochten de jongens boven zichzelf uitsteken, dan is er heel wat mogelijk. Aan de trainingsarbeid zal het niet liggen. Wij hebben er heel veel zin in.”