NLdoet weekend: zoek een leuke klus uit!

Lansingerland - NLdoet is de grootste vrijwilligersactie van Nederland. Tijdens het NLdoet weekend op 28 en 29 mei aanstaande worden allerlei maatschappelijke klussen geklaard. Doe u, doe jij ook mee?!

Verenigingen en organisaties kunnen klussen aanmelden, tot 23 april kan daarbij ook geld aangevraagd worden. Meedoen is leuk en zinvol voor de vereniging en de klusser. Het is ook mogelijkheid om eens kennis te maken met organisaties in de buurt.
In Lansingerland zijn al 11 klussen aangemeld. Een handje helpen? Zoek een leuk klus of activiteit uit op nldoet.nl (kies Lansingerland). Ga helpen in het groen of bij een evenement. Je hulp wordt gewaardeerd en reken maar dat het gezellig is.
NLdoet wordt landelijk georganiseerd en gefinancierd door het Oranje Fonds. In Lansingerland is het VIP Lansingerland de lokale intermediair. Bij hen kunnen klussers en klusaanbieders terecht met vragen.
Het VIP Lansingerland is het centrale punt als het gaat om vrijwilligerswerk in Lansingerland. Zij zijn bereikbaar via info@viplansingerland.nl of 010 - 522 55 45. De vrijwilligers vacaturebank en informatie over vrijwilligerswerk staat op viplansingerland.nl. Volg het VIP ook op Facebook, Instagram en Twitter.