Nieuwe Nissan Qashqai 1.3 mild hybrid

Berkel en Rodenrijs - In juni zal de nieuwe crossover met mild-hybrid power geïntroduceerd worden bij Nissan Cas Lamens. Op zaterdag 17 april en maandag 19 april is hij echter al exclusief te bewonderen in de showroom aan de Rodenrijseweg 57 in Berkel en Rodenrijs.

De Qashqai is voor Nissan al jaren één van hun belangrijkste modellen. Er komt nu een nieuw model met allerlei leuke innovaties. Op sommige uitvoeringen hebben de voorstoelen zelfs stoelmassage. Verder beschikt de auto over ProPILOT, gekoppeld aan de navigatie, dit helpt om de ingestelde afstand tot de voorligger aan te houden, om de auto centraal in de rijbaan te houden en maakt gebruik van de ingebouwde TomTom®-kaarten zodat het systeem kan anticiperen op veranderingen zoals bochten, knooppunten en uitritten voor een vloeiende rit. Het kan zelfs de ingestelde snelheid aanpassen op basis van verkeersborden.
De nieuwe Nissan beschikt over een aanpasbaar instrumentenpaneel met TFT schermen en een head-up display in de voorruit. Alles wat u wilt zien wordt geprojecteerd op de voorruit zodat u zo min mogelijk de ogen van de weg afhaalt. De vormgeving is aangepast, maar dusdanig dat de auto nog steeds herkenbaar is als een Nissan Qashqai. In alle Qashqai's zit de mild-hybrid techniek en volgend jaar komt er ook een uitvoering met elektrische aandrijving, de e-power.

Even aanmelden

Op 17 en 19 april is de nieuwe Qashqai dus voor korte tijd te bewonderen in de showroom. Om u volgens de RIVM richtlijnen te kunnen ontvangen graag een afspraak maken per mail (info@lamens.nl) of telefonisch 010 - 5112399. Ook graag doorgeven of u alleen of met z'n tweeën komt en naar welke dag en tijdstip uw voorkeur uitgaat.

Service

Natuurlijk staat het team van Nissan Cas Lamens ook voor u klaar als u interesse heeft in een ander type Nissan. Er is een ruime keuze in occasions en nieuwe auto's. Ook voor onderhoud en service kunt u bij Lamens terecht. Ze helpen u graag.