Binnenkort bij Hyundai Van der Linden in de showroom

Regio - Met zijn futurische, conceptauto-achtige design en een vooruitstrevende slimme technologie aan boord is de IONIQ 5 gemaakt om je verder te brengen – met ultrasnel opladen en een gestroomlijnd uiterlijk. Heel bijzonder is het introductiemodel IONIQ 5 Project 45. Van deze gelimiteerde uitvoering van de elektrische auto, waarvan de reserveringstermijn inmiddels is verstreken, komen er 3.000 naar Europa.

Met de IONIQ 5 is toekomstige mobiliteit niet meer iets om naar uit te kijken, maar de realiteit van alledag. Het pure design van de IONIQ 5 geeft een nieuwe kijk op elektrische auto’s – zonder decoratie toont hij zijn heldere lijnen en minimalistische vormen. De LED-verlichting bestaat uit Parametric Pixels – kenmerkende, juweelachtige elementen die terugkomen op de carrosserie van alle toekomstige IONIQ-modellen.
Zien en gezien worden – de kroonjuwelen van de iconische voorzijde van de IONIQ 5 zijn de kenmerkende LED-koplampen met hun 256 vierkante pixels. Het innovatieve LED-lichtdesign komt terug aan de achterzijde, waar de kenmerkende Parametric Pixels oplichten in de vierkante achterlichtunits.

Ruim en duurzaam leven

In de IONIQ 5 vervagen grenzen: leefruimte is bewegingsruimte. De grote, vlakke vloer, de uitgebreid verstelbare voorstoelen waarvan de leuning volledig vlak kan worden gezet en de verschuifbare middenconsole zorgen voor een uitzonderlijke ervaring. Geniet van premium comfort met de in slaapstand te zetten voorstoelen. Ga lekker onderuit voor een rustpauze terwijl je de batterij snel oplaadt – met een enkele druk op een knop. Pas het interieur aan aan je behoeften. Je kunt de middenconsole helemaal naar de achterbank verschuiven, zodat de kinderen die als picknicktafel of bureau kunnen gebruiken. Het 12,3-inch infotainmentscherm sluit naadloos aan op het 12,3-inch digitale instrumentencluster. Dat biedt hightech looks en simpele toegang tot alle rij-, veiligheids- en infotainmentfuncties.
Met zijn adembenemende rijdynamiek, het acceleratievermogen van een sportauto en optionele vierwielaandrijving levert deze vooruitstrevende elektrische CUV opwindende prestaties. De IONIQ 5 is gebaseerd op een vooruitstrevend nieuw platform dat niets minder is dan een technologische mijlpaal in een tijd waarin de elektrische auto sterk in opkomst is.