Berkel-Zuid ophalen oud papier

Berkel en Rodenrijs - De papierinzameling in Berkel-Zuid is niet op donderdagavond 15 april maar overdag op zowel maandag 12 als dinsdag 13 april. Zet uw papiercontainer dus niet op donderdag maar op maandagochtend 12 april voor 07.30 uur aan de straat. Is uw papiercontainer op maandag nog niet geleegd? Laat deze dan staan zodat deze dinsdag kan worden geleegd.

Jeu de boules bij 3B-Sociaal Belang

Berkel en Rodenrijs - Van april t/m oktober kunnen leden van 3B-Sociaal Belang iedere maandag van 13.30 tot 16.30 uur (als de weersvooruitzichten van november goed zijn ook in november) jeu de boules spelen op de banen van vereniging TOGB bij clubhuis Den Opper, op sportpark Het Hoge Land in Berkel en Rodenrijs. Dit onder strikte coronaregels en die van TOGB. Denk aan 1,5 meter afstand tijdens het spelen, maar ook als er iets gedronken wordt. Bezoekers zijn niet toegestaan. Lid worden van 3B-Sociaal Belang kost € 16,- per jaar. De kosten voor het jeu de boules bedragen € 5,- per maand. Wie één keer wil spelen, betaalt € 2,- incl. een kopje thee of koffie. Meedoen? Aanmelden kan bij Leo de Veld, 06-47250838 of bij Nel de Veld, 06-42711689.

Groei & Bloei plantenruilbeurs

Berkel en Rodenrijs - Op zaterdag 17 april houdt Groei & Bloei een plantenruilbeurs. U kunt planten, stekken, zaad, enz. ruilen met andere plantenliefhebbers. Als u het weet, graag de naam van de planten vermelden zodat de nieuwe eigenaar informatie kan opzoeken. De ruilbeurs wordt gehouden in de kas van Ruud Hogervorst, A.H. Verweijweg 26, 2651 LX Berkel en Rodenrijs, en duurt van 13.00 tot 14.00 uur. In de kas is voldoende ruimte om de 1,5 meter regel aan te houden en er kan goed geventileerd worden. Graag een mondkapje dragen. Iedereen is welkom. De toegang is gratis.
------