'Vergaderen in Lansingerland’ schiet mede-ondernemers te hulp

Bergschenhoek - "Ondernemers die hun business een boost willen geven, kunnen een professionele vergaderruimte voor online meetings goed gebruiken. Ook is er veel vraag naar fijne (flex)werkplekken." Yvette Nikolic, eigenaar van Vergaderen in Lansingerland biedt de faciliteiten op dat gebied. "In deze tijd is het meer dan ooit belangrijk om elkaar te helpen.”

Het pand waar Yvette op doelt, is gesitueerd aan Weg en Bos 21 in Bergschenhoek. Het is goed bereikbaar met meer dan voldoende gratis parkeergelegenheid. Binnen word je verrast door het interieur, de technische faciliteiten en de gastvrijheid van het team. Goede koffie ontbreekt natuurlijk niet.
Yvette, ondernemer sinds 2005, licht toe waarom ze een paar maanden geleden zijn verhuisd naar Weg en Bos.
"Dit pand biedt alle mogelijkheden om bestuursvergaderingen en commissievergaderingen te faciliteren. Een heerlijke ontvangstruimte voor je gasten met daarnaast een boardroom voor acht tot tien personen, groot scherm, professionele camera en perfect geluid." Yvette vult enthousiast aan: “Als je daar dan het razendsnelle internet bij optelt, hebben we hier dé plek voor ondernemers en besturen om te vergaderen, een training te geven of een webinar te verzorgen. Op de eerste etage zijn professionele flexplekken beschikbaar. Daar werk ik zelf ook."

Ondernemers voor ondernemers

Vergaderen in Lansingerland biedt je als VIP-gast de mogelijkheid lekker te komen flexwerken, een coachingsgesprek te doen, een training te geven of bijvoorbeeld een commissievergadering te organiseren (gezien de omstandigheden wordt hierbij een maximum van vijf personen aangehouden).
Ga voor meer informatie naar www.vergadereninlansingerland.nl waar ook speciale kortingsactie te vinden is.