Alles onder één dak

Berkel en Rodenrijs - Net als voor veel andere bedrijven was het ook voor de Berckelaer Wonen en Slapen een moeilijk jaar. Daarom zijn ze heel blij dat ze weer klanten in de winkel mogen verwelkomen. Er wordt goed gebruik gemaakt van het winkelen op afspraak. De eerste weken was het zelfs erg druk en ook nu weten de klanten hen te vinden.

Familiebedrijf De Berckelaer Wonen en Slapen is te vinden aan de Berkelse Poort, boven bouwmarkt Karwei (onderdeel van het familiebedrijf). "We zijn heel blij dat we weer open kunnen", zegt Joost Damsteegt van de Berckelaer. "Zowel bij Karwei als bij de Berckelaer kan weer op afspraak gewinkeld worden, volgens de RIVM richtlijnen. We staan klaar om iedereen te ontvangen om de nieuwe voorjaarscollecties te komen bekijken."

Totaalpakket

"Ons motto is 'bij ons vind je alles onder één dak", zegt Joost. "Op de benedenverdieping de bouwmarkt, op de eerste verdieping een grote meubelafdeling en op de tweede verdieping de beddenafdeling, waar iedereen, van jeugd tot senior een bed kan vinden en tenslotte de stofferingsafdeling, waar men gordijnen, raamdecoratie en vloeren kan vinden. En daarnaast leveren we ook maatwerkkasten. Je kunt bij ons dus alles vinden om een huis in te richten, of her in te richten."
In de meubelshowroom zijn verschillende stijlen te vinden, van landelijk tot modern en robuust. Veel aardetinten in de banken en stoelen, uitgevoerd in verschillende stoffen, nieuw zijn de grove, gemêleerde stoffen, maar ook de velours stoffen zijn nog erg populair. De stoffen die tegenwoordig gebruikt worden kunnen tegen een stootje en zijn bovendien een stuk voordeliger, waardoor je steeds minder leer ziet.
Bij tafels en kasten zie je veel zwart gecombineerd met hout voor een industriële look. Ook in accessoires is er voor iedereen iets te vinden. Grote vazen met fel gekleurde droogbloemen, kussens in alle soorten en maten, in pasteltinten, maar ook in goud en koper. Wanddecoratie en verlichting, in de showroom is het allemaal te vinden. Het team van de Berckelaer ontvangt u graag.
U kunt bellen voor een afspraak: 010-5195155 of mailen: info@berckelaer.nl.