Workshop voor vrijwilligers

Lansingerland - Ieder mens heeft verschillende kwaliteiten. Dat maakt een mens wie hij of zij is. In de workshop 'Jouw kwaliteiten in beeld' wordt niet alleen naar jouw kwaliteiten gekeken maar ook naar de valkuilen, uitdagingen en allergieën die bij jou en jouw kwaliteit horen.

Op deze manier leren de deelnemers door middel van kennis over de kernkwadrant zichzelf en anderen beter kennen en wordt ontdekt waar bepaald gedrag vandaan komt.
De workshop is op donderdag 22 april van 19.30 tot 22.00 uur. Het minimum aantal deelnemers is acht, het maximum twaalf. Deze bijeenkomst wordt verzorgd door Luistergoud. Zij ondersteunen lokale initiatieven om verbindingen tussen mensen versterken. Dat is goud waard, vandaar hun naam.
De workshop staat open voor mensen die vrijwilligerswerk doen in Lansingerland. Vooraf aanmelden is nodig: info@viplansingerland.nl. Circa twee weken vooraf wordt besloten of de workshop online plaatsvindt of op een locatie van Welzijn Lansingerland.
Het VIP Lansingerland is het centrale punt als het gaat om vrijwilligerswerk in Lansingerland. Zij zijn bereikbaar via info@viplansingerland.nl of 010 - 522 55 45. De vrijwilligers vacaturebank en informatie over vrijwilligerswerk staat op viplansingerland.nl. Volg het VIP ook op Facebook, Instagram en Twitter.