Groenzoomroute in Midden-Delfkrant

Berkel en Rodenrijs - De lente is officieel begonnen. In het voorjaarsnummer van de Midden-Delfkrant staat de gloednieuwe Groenzoomroute om uit te knippen en op eigen houtje te wandelen.

De Midden-Delfkrant is het kwartaalmagazine van de Midden-Delfland Vereniging dat altijd met het wisselen van de seizoenen op de mat valt bij de ruim 3000 leden. ‘Bedankt alvast namens heel veel wandelaars’, twitterde wethouder Jan-Willem van den Beukel van Lansingerland.
De MDV-werkgroep Paden ontwikkelde in totaal vijf nieuwe korte rondwandelingen, waarvan de meeste in Oostland zoals ook de Oude Leede route. Op de website van de vereniging staat van elk van deze ommetjes een beschrijving met kaartje en fraaie foto’s. Kijk dus op middendelflandvereniging.nl onder Ontdek Midden-Delfland, recreatie en wandelen.
Wilt u het blad ook op de mat vinden, kijk op de website onder Doe mee en word lid. In juni ontvangt u dan ook nog eens het dubbeldikke themanummer Ode aan het landschap van Midden-Delfland, met een bijdrage van onder andere wethouder Van den Beukel.