Verdeelde samenleving centraal in webcafé CDA

Lansingerland - Hoe kunnen we van de ik-cultuur weer naar een wij-maatschappij? Dat is een van de centrale vragen tijdens het CDA Lansingerland Webcafé op vrijdag 26 februari. Meer dan ooit lijken de verschillen in de samenleving te worden uitvergroot, terwijl het moet gaan over het overbruggen van verschillen.

CDA-Kandidaat Tweede Kamerleden Anne Kuik en Wytske Postma vertellen hoe zij tegen deze problematiek aankijken en hoe er kan worden doorgepakt om dat te verbeteren.
Voor kiezers die nog twijfelen is het de uitgelezen kans om meer te weten te komen over de plannen die het CDA heeft. De partij heeft het hebben van basisnormen en waarden hoog in het vaandel staan en wil misbruik keihard aanpakken. Hoe dat zich moet vertalen in de praktijk leggen Kuik en Postma uit in hun presentatie. Maar de boodschap zal ook zijn dat ieders talent hard nodig is om de maatschappij beter en krachtiger te maken.
Daarnaast zijn er in het webcafé ook CDA-raadsleden aanwezig die ingaan op de problemen die spelen in Lansingerland. Daarbij valt te denken aan onderwerpen als het onderwijs of de verkeersveiligheid. Deelname aan het webcafé op 26 februari is gratis en voor iedereen. De presentaties beginnen om 16.00 uur en duurt ongeveer een uurtje. Geïnteresseerden kunnen zich aanmelden via secretaris.cda.lansingerland@gmail.com.