TOGB volop in actie voor bouw nieuwe tribune

Berkel en Rodenrijs - Om fondsen te werven voor de herbouw van een nieuwe tribune is de doneeractie Tribune voor TOGB opgericht. Hoe de nieuwe tribune eruit gaat zien, is nog niet bekend. Wel is duidelijk, dat er veel geld nodig is temeer daar de club geen kantine-inkomsten heeft.

Rien Kuyvenhoven

Vrijdag 5 maart vindt de eerste benefietavond plaats in samenwerking met Muller & Co. Een gezellige pubquiz voor alleen uitgenodigde BCT-leden, sponsoren, ereleden en leden van verdienste. De businessclub van TOGB nodigt deze leden van harte uit hier online bij aanwezig te zijn via een livestream: www.twitch.tv/mullerencoberkel . Er wordt voor een avondvullend programma gezorgd. De avond begint om 20.00 uur en duurt tot 23.00 uur (inloggen kan vanaf 19.30 uur).

Veiling

De avond wordt gepresenteerd door Frank Vijg (bekend van radio en televisie van o.a. RUR en Feyenoord TV), Rober Willemsen van Muller & Co en BCT-voorzitter Jeroen van Dongen. Tijdens deze unieke TOGB pubquiz zorgt een DJ voor de muzikale omlijsting. Men kan tegen vergoeding een favoriet muzieknummer aanvragen door te appen naar een nummer dat op de avond zelf bekend wordt gemaakt. Daarnaast zijn er live optredens van Iris de Schepper en Dennis van de Polder. Tevens is er een speciale veiling met bijzondere veilingobjecten. De genodigden krijgen een luxe borrel- en hapjesbox ter waarde van € 75,- van de BCT om tijdens de pubquiz lekker van te genieten. De box is met zorg samengesteld door Muller & Co en wordt vrijdag 5 maart door selectiespelers van TOGB bij u thuisbezorgd. In de box zit ook de uitleg van de livestream.
Heeft u vragen of wilt u extra doneren? Neem contact op met Martijn Vermeulen (06-10782314) of Jeroen van Dongen (06-22780744) van de Business Club TOGB.

Online TOGB-bingo

Zaterdag 6 maart vindt eveneens in samenwerking met Muller & Co een gezellige bingo plaats. De club nodigt iedereen uit om online mee te spelen via de livestream: www.twitch.tv/mullerencoberkel . Tijd: 20.00 – 23.00 uur, vanaf 19.30 uur inloggen. De avond wordt onder meer gepresenteerd door TOGB-speaker en ex-DJ Donald Hermes. Je kunt alleen online meespelen met de bingo als je een goed gevulde borrel- en hapjesbox bestelt. De kosten voor 2 personen bedragen € 25,- totaal en voor 4 personen € 45,- totaal. Er zitten bingokaarten in de box en lekkere hapjes voor bij de borrel van lokale winkeliers en supermarkten. Je kunt tot uiterlijk 1 maart 2021 een box bestellen via togb@mullerenco.nl onder vermelding van naam en telefoonnummer. Op vrijdag 5 en zaterdag 6 maart 2021 tussen 12.00 – 18.00 uur kun je de box coronaproof ophalen bij Muller & Co in Berkel en Rodenrijs en afrekenen met alleen pin.
Ook tijdens deze bingo kan een muzieknummer worden aangevraagd en zijn er live optredens. Tussendoor wordt een loterij gehouden waarmee mooie prijzen van lokale winkeliers te winnen zijn. Je kunt bij het ophalen van de boxen loten kopen voor € 2,- per stuk. Tevens is er een speciale veiling met bijzondere veilingobjecten. Deze worden een paar dagen van tevoren kenbaar gemaakt via www.tribunevoortogb.nl, Facebook en Instagram.

Acties

Naast deze online benefietavonden organiseren ook leden en teams diverse inzamelacties. Zo is Ivo Snels van TOGB 8 met de pet rondgegaan en dat leverde namens het achtste een prachtige donatie van € 1.650 op. Hij hoopt met deze spontane inzameling andere elftallen te inspireren ook een actie op te zetten. TOGB 8 krijgt door de donatie een eigen stoel op de nieuwe tribune.
Kijk voor meer informatie op: www.tribunevoortogb.nl .