Alzheimercafé

Het vijfde filmpje staat klaar op de website www.alzheimer-nederland.nl/regios/delft-westland-oostland. Deze keer is het thema verlies en rouw in de coronatijd. Voor meer informatie en activiteiten bel met Welzijn Lansingerland – Steunpunt Mantelzorg, tel. 010- 522 55 45 of mail naar mantelzorg@swsl.nl.

Geldzaken niet op orde?

Lansingerland – Thuisadministratie van Humanitas Lansingerland helpt inwoners van Lansingerland die het overzicht op hun administratie of de grip op hun financiën zijn kwijtgeraakt. Ben jij het overzicht op je administratie kwijt? Blijf er niet mee rondlopen, maar vraag om hulp! Humanitas Thuisadministratie is er speciaal voor. De vrijwilligers bieden kosteloos de helpende hand om de financiën op orde te krijgen. Ze zijn gemotiveerd en goed getraind. Kun je hulp gebruiken? Wacht niet langer. Neem contact op met Hetty Middelman of een van haar collega's, tel. 06 20 26 52 82, ta.lansingerland@humanitas.nl. Of neem een kijkje op www.humanitas.nl/lansingerland.

Home-Start zoekt vrijwilligers

Lansingerland – Home-Start van Humanitas Lansingerland zoekt vrijwilligers die affiniteit hebben met gezinnen en die één keer per week minimaal twee uur beschikbaar zijn. Vrijwilligers krijgen training en begeleiding. De voorbereidende cursus start een aantal keer per jaar. Home-Start biedt (opvoedings)ondersteuning aan ouders met ten minste één kind onder de 18 jaar. Doel is voorkomen dat alledaagse problemen uitgroeien tot ernstige en langdurige problemen. Informatie aanvragen en aanmelden kan via Henriëtte Staarthof, tel. 06 - 10026711) en Ellis Neeleman, tel. 06 - 24361018) of via home-start.lansingerland@humanitas.nl. Of neem een kijkje op www.humanitas.nl/lansingerland.