NOOVA dames luiden de zomer in

Bergschenhoek – Op woensdag 15 juli was Outdoor Valley het decor van de druk bezochte Zomerborrel 2020 van NOOVA, het netwerk voor ondernemende vrouwen uit Lansingerland en Pijnacker-Nootdorp.

Met 40 vrouw sterk werd NOOVA welkom geheten op het prachtige stukje natuur aan de Hoeksekade, waar Outdoor Valley haar outdoorcentrum heeft gevestigd.
Omringd door allerlei sportievelingen op het terrein gingen enkele dames tijdens deze zomerborrel op ‘de Stip’. Dit is een gebruikelijk onderdeel van de NOOVA avonden, waarbij (nieuwe) leden in één minuut een mededeling doen over hun bedrijfsactiviteiten, ideeën, samenwerkingen of andere zaken. Daarna was het tijd om het glas te heffen op de zomer en een betere tweede helft van dit jaar. Kortom, een gezellige avond voor iedereen, waarbij goede gesprekken en interesse voor elkaar centraal stonden. In september zal een bedrijfsbezoek bij Teesing BV georganiseerd worden.
Heb jij een sleutelrol binnen een onderneming of ben je zelf ondernemer in de regio, dan ben je als introducee van harte welkom om kennis te maken met het damesnetwerk NOOVA! Kijk dan op www.noova.nl.
De volgende bijeenkomsten in 2020 zijn op:
Donderdag 17 september: Bedrijfsbezoek Teesing BV (leden & introducees), dinsdag 3 november: NOOVA Academy Jouw (financiële) waarde (leden & introducees), woensdag 2 december: NOOVA Pubquiz (leden & introducees).