Facebook concert Arjan Breukhoven

Lansingerland – Organist Arjan Breukhoven (tevens dirigent van het Hollands Christelijk Mannenkoor) vervolgt komende tijd zijn Facebook Concerten. Niet meer dagelijks, maar wel drie keer per week op zondag, woensdag en vrijdag, 19.30 uur. Kijk op https://www.facebook.com/arjan.breukhoven voor de meest actuele informatie.

Home-Start zoekt vrijwilligers

Lansingerland – Humanitas Home-Start Lansingerland zoekt vrijwillige gezinsmaatjes die zelf moeder zijn en die één keer per week minimaal twee uur beschikbaar zijn. Vrijwilligers krijgen training en begeleiding. De voorbereidende cursus start een aantal keer per jaar. Home-Start biedt (opvoedings)ondersteuning aan ouders met tenminste één kind onder de 15 jaar. Doel is te voorkomen dat alledaagse problemen uitgroeien tot ernstige en langdurige problemen. Informatie/aanmelden kan via de projectcoördinatoren: Henriëtte Staarthof, tel. 06-10026711 of Ellis Neeleman, 06-24361018, of e-mail: home-start.lansingerland@humanitas.nl.

Op zoek naar vrijwilligerswerk?

Lansingerland - Het VIP heeft een online vacaturebank op hun website viplansingerland.nl. Daarin staan de mogelijkheden voor vrijwilligerswerk in Lansingerland. Als gevolg van het coronavirus zijn er geen vaste inloopmomenten. Een afspraak maken met een VIP medewerker kan wel. Neem contact op via info@viplansingerland of bel naar 010 - 522 55 45. Afspraken vinden (vooralsnog) buiten plaats op het terras van Sociaal Café Ontmoet! in Bergschenhoek. Het VIP Lansingerland is het centrale punt als het gaat om vrijwilligerswerk in Lansingerland.