Zoethoudertje voor HCM leden?

Lansingerland - In deze periode zonder koorzang heeft het bestuur van het Hollands Christelijk Mannenkoor alle 110 leden van het koor verrast met een lekkernijtje.

Momenteel is het onmogelijk om fysiek met elkaar te zingen en dat gaat alle koorleden erg aan het hart. Het gemis wordt langs digitale weg enigszins gecompenseerd door de dirigent van het koor, Arjan Breukhoven. Hij geeft een koorcursus speciaal voor de leden van HCM en wekelijks een meezinglied om thuis te oefenen. Omdat het er naar uitziet dat dit nog geruime tijd gaat duren, is daarom voor ieder lid een heerlijke boterkoek gemaakt. De boterkoek is gemaakt door koorlid Ron Jansen, werkzaam bij Boerderij Het Lansingerland te Bergschenhoek. Het bestuur is vervolgens op pad gegaan om aan alle HCM leden het presentje te overhandigen. Uit de reacties van de leden kon men opmaken dat de traktatie erin ging als zoete koek.
Op de foto wordt een doosje met inhoud op gepaste afstand overhandigd aan Theo Dukel (links) woonachtig te Bleiswijk door PR-man Pleun Huurman.