Zomertrainingen Schaatsvereniging Lansingerland van start gegaan

Bleiswijk - Onder de naam 'Summerkids' zijn de pupillen van Schaatsverenigingn Lansingerland weer in training ter voorbereiding op het schaatsseizoen. Wekelijks op woensdagavond wordt er getraind op de velden van het recreatiegebied nabij clubgebouw de Sneeuwbal.

Een drietal trainers geeft de pupillen allerlei speelse oefeningen die aansluiten op de verschillende leeftijdscategorieƫn. De Summerkids training begint om 18.30 uur en duurt een uur.
Junioren trainen van 19.30 tot 20.45 uur. Deze leeftijdsgroep, van 13 tot ongeveer 18 jaar, krijgt een pittige training die er op gericht is straks in de winter weer op het ijs te kunnen presteren.
Masterskilltraining is de naam voor training van de senioren, een training gericht op coƶrdinatie, balans, trainen van specifieke spiergroepen en conditie. Deze training staat onder leiding van Manon Spruit, een gediplomeerd schaatstrainster die schaatsers op gewestelijk en landelijk subtop niveau traint. Ook deze training start iedere woensdag om 19.30 uur.
Natuurlijk kan jij ook mee gaan doen. Aanmelden kan op het veld bij de trainers. Je kunt een aantal keer gratis meedoen alvorens je je als lid aanmeldt.
Informatie: www.schaatsvereniginglansingerland.nl of meld je direct aan bij de ledenadministratie, ledenadministratie@schaatsvereniginglansingerland.nl .