Created with passion

MEDEWERKER VERPAKKEN/SCHONEN GROENTEZADEN

Een unieke kans om te werken voor één van de meest innovatieve, internationale tomatenveredelaars. Wij zijn per direct op zoek naar een medewerker ter ondersteuning van onze verpak/schoning afdeling. Ben jij een pietje precies en word jij blij van het correct uitvoeren van verpak en schonings opdrachten? Pak dan nu je kans en check deze vacature.

Over Axia

Axia is een innovatief veredelingsbedrijf in groentezaden. Als relatieve nieuwkomer door de start in 2010 heeft het bedrijf de laatste jaren behoorlijk naam gemaakt in de tomatensector. Axia staat voor waarde: smaak, inhoudsstoffen, duurzaamheid en een meer dan interessante omzet voor de gehele keten. Waar Axia in Nederland is gericht op de tomaat met ruim 34.000 m² glas, worden in landen als Spanje en Turkije ook komkommer, paprika, aubergine en courgette veredeld. De betrokkenheid van het team en de moderne veredelingstechnieken vormen het geheim achter het succes!

Medewerker verpakken/schonen groentezaden

Als medewerker verpakken/schonen groentezaden ben je verantwoordelijk voor een goed verloop van iedere opdracht die je toegewezen wordt. Hoofdzakelijk zal het gaan om verpak en schonings werkzaamheden, maar daarnaast zal jou ook gevraagd worden om zaad-partijen te behandelen, te bemonsteren en visuele inspecties te doen. Binnen deze functie werk je samen en rapporteer je aan de voorraadbeheerder. Daarnaast betreft het een fulltime functie, wat op +/- 38 uur per week uitkomt.

 

Competenties

✓ MBO-werk / denk niveau

✓ Nauwkeurig

✓ Ervaring met computerprogramma’s:

• Microsoft Office applicaties

• ERP software (ABS ervaring is een pré)

✓ Communicatief

✓ Humor

 

Taken

✓ Uitvoeren van verpakopdrachten

✓ Uitvoeren van schoningsopdrachten

✓ Uitvoeren van hybride-zaad behandelingen

✓ Inspecteren van nieuw ontvangen zaadproducties

✓ Bemonsteren van zaadpartijen

 

Producten

✓ Tomatenzaden

✓ Paprika/peper zaden

✓ Auberginezaden

✓ Komkommerzaden

✓ Meloenzaden

✓ Courgettezaden

 

Ben je enthousiast? Stuur dan je CV en motivatie naar careers@axiaseeds.com

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.

Axia Vegetable Seeds BV • Burgemeester Elsenweg 53 • 2671 DP Naaldwijk • T 0174 255 255 • www.axiaseeds.com