Buiten sporten bij The Fitness Lounge

Berkel en Rodenrijs - De fitnessclubs houden noodgedwongen de deuren nog gesloten, maar buiten mag er wel weer gesport worden sinds maandag 11 mei. The Fitness Lounge biedt haar leden daarom de mogelijkheid om buiten te komen sporten.

Dagelijks wordt het outdoorgedeelte waar de club over beschikt ingericht met materialen en apparatuur om zo buiten een volledige workout te kunnen doen, en bij regen wordt er gesport onder de ruime overkapping voor de club. The Fitness Lounge verspreidt de sporters per uur over een dag, om ervoor te zorgen dat er voor iedereen plek is binnen de gestelde maatregelen.
Leon de Gee, clubmanager van The Fitness Lounge, vertelt dat er enthousiast wordt gereageerd door de leden. "Mensen zijn zo blij dat er weer gesport kan worden op deze manier. Helaas moeten wij vooralsnog onze deuren gesloten houden, ondanks dat wij op volledig verantwoorde wijze open kunnen, maar dit biedt een mooie uitkomst voor onze leden. Sporten is belangrijk voor de weerstand en gezondheid, en wij zijn blij dat wij onze leden op deze wijze een alternatief kunnen bieden tot wij weer open mogen.”
Nadat The Fitness Lounge bekend maakte dat er buiten gesport kon worden liep het hard met de aanmeldingen, vertelt Leon. “De aanmeldingen gingen zo hard, je kon goed zien dat onze leden stonden te popelen om weer te kunnen sporten.” Leden van The Fitness Lounge kunnen zich via de website van de club aanmelden voor de gewenste dag en tijdstip, www.thefitnesslounge.nl .