Wegwerkzaamheden en afsluitingen

In de gemeente Lansingerland vinden diverse wegwerkzaamheden plaats of zijn er wegen vanwege evenementen afgesloten. Kijk voor de meest actuele situatie op de website van de gemeente Lansingerland. In verband met het coronavirus kunnen werkzaamheden worden stilgelegd.

Berkel en Rodenrijs

Westersingel: i.v.m. werkzaamheden Berkel Centrum West afgesloten.

Zuidersingel: t/m 13 mei 2020 Zuidersingel t.h.v. nr. 64 afgesloten voor al het verkeer (vanwege aanleg duiker).

Brouwershavenstraat: t/m 29 mei 2020 dicht in beide richtingen.

Boezemweg: t/m 15 juni 2020 i.v.m. broedseizoen volledig afgesloten.

Bergschenhoek

Branddreef: t/m 12 mei 2020 in beide richtingen afgesloten. De nieuw aangelegde (tijdelijke) Branddreef is ook afgesloten. Verkeer richting de Terbregse Rechter Rottekade is alleen mogelijk via de Molenlaan.

Rotonde Bergweg-Zuid

Deze rotonde is afgesloten tot maandag 11 mei 06.00 uur voor alle verkeer vanaf Industrieterrein Weg en Land en Bergweg-Zuid. Fietsers en wandelaars hebben wel doorgang en de BP blijft bereikbaar. Voor verkeer vanaf de N209 wordt een bypass aangelegd. Tijdens de werkzaamheden geldt er een omleidingsroute voor alle autoverkeer. Deze is aan de hand van omleidingsborden aangegeven. Tijdens de uitvoeringsperiode kunt u actuele informatie volgen op de KWS-app.

Bleiswijk

Fietspad Prismalaan Oost Bleiswijk - 6 t/m 29 mei 2020, vanwege de werkzaamheden op het fietspad van de Prismalaan Oost zijn de toeleidende fietspaden op de Facetlaan en de Zoetermeerselaan ook afgesloten.