Lansingerland/Zoetermeer - Het is voor iedereen merkbaar, het coronavirus heeft effect op ons dagelijks leven, hier en overal in de wereld. We hebben te maken met vergaande maatregelen die iedereen raken, zowel consumenten als de keten van groenten en fruit. Het eind is nog niet in zicht. Samen moeten we hier goed doorheen komen.
Bedrijven in de groente- en fruitsector zijn hard aan het werk, zij voorzien Nederland iedere dag van verse producten. De uitdagingen in de keten zijn groot, samen zetten ze alles op alles om een uitgebreid assortiment verse producten te kunnen leveren.
Consumenten moeten juist nu goed zorgen voor zichzelf en voor elkaar. Gezond eten met volop verse groenten en fruit, iedere dag opnieuw, hoort daarbij.
Met de campagne 'Zorgt u voor elkaar? Zorgen wij voor uw groenten en fruit', vraagt GroentenFruit Huis aandacht voor de inzet van de medewerkers in de groente- en fruit keten: van telers, verpakkers en handelaren, tot chauffeurs, vakkenvullers en de groente- en fruitspecialist.