Brancheorganisatie biedt digitale hulp

Regio - In de strijd tegen corona bundelen de beste digitale experts van Zuid-Holland hun krachten om ondernemers, scholen en verpleeghuizen in regio te helpen.

In deze tijd van ‘social distancing’ zijn we als maatschappij meer en meer afhankelijk van digitale hulpmiddelen om te blijven functioneren. Tegelijkertijd zijn ook in de provincie Zuid-Holland bijvoorbeeld ondernemers, scholen, lokale overheden en verpleeghuizen vaak digitaal niet klaar om aan de nieuwe eisen die social distancing aan ons stelt, te voldoen.
Om die kloof te overbruggen, helpen de beste digitale bureaus van de provincie Zuid-Holland met de Digital Help Squad ondernemers en organisaties in nood met online digitale spreekuren.
Met de Digital Help Squad biedt DDA, de brancheorganisatie van de top digitale bureaus in Nederland, belangeloos een helpende hand met online digitale spreekuren door het hele land.
De eerste twee digitale spreekuren voor Zuid-Holland vinden plaats op 31 maart en 2 april tussen 20.00 en 21.00 uur.

Over Dutch Digital Agencies

Dutch Digital Agencies is de branchevereniging en kennisorganisatie van de beste digitale bureaus. Gezamenlijk vertegenwoordigen deze bureaus de Nederlandse digitale industrie sinds 2002. Op dit moment telt DDA 140 leden.
Informatie: www.digitalhelpsquad.nl