Annie blijft gewoon lekker voor je koken

Berkel en Rodenrijs - Je hoeft de gerechten van Annie niet te missen want het restaurant aan het Westerwater 8 blijft gewoon heerlijke lunch- en dinergerechten bereiden. Op vrijdag, zaterdag en zondag kunnen tussen 12.00 tot 20.30 maaltijden worden opgehaald (bellen vanaf 11.00 uur).

Joost Suijten: "Door de ontstane situatie wordt ook de creativiteit van ons als ondernemer getriggerd en het blijkt dat de flexibiliteit ongekend groot is bij dit soort ingrijpende veranderingen. Mooi dan ook om te zien is, dat iedereen zo begaan en behulpzaam is. We ontvangen heel veel warme steunbetuigingen. Ook winkelcentrum Berkel laat zien hoe de ondernemers de handen ineen slaan, op televisie komen en zelfs een eigen bezorgdienst hebben opgericht. Echt knap!"
Op de website is een afhaalkeuzemenu geplaatst. Zie hiervoor www.restaurantannie.nl. Je kunt vanuit je luie stoel bestellen, deze ophalen en thuis heerlijk oppeuzelen.
"Wij werken geheel volgens de RIVM normen werken. En we nemen geen contant geld aan."
Suijten ziet overigens ook dat zijn gasten gretig gebruik van het kopen van Annie-cadeaubonnen. "We worden hier heel blij van en om dit kenbaar te maken geven we 10% extra bestedingsruimte. Leuk om te geven of zelf te gebruiken als we weer open mogen en dan zien we jullie uiteraard weer heel erg graag in ons restaurant."
Annie wenst alle iedereen alle liefde en ondernemers veel succes en deze roerige tijd.
Informatie over de te bestellen gerechten: zie www.restaurantannie.nl. Bestellen kan via tel. 010-5121266.